Ota kantaa Lopen alueen päihdetilanteeseen vastaamalla koko Kanta-Hämeessä toteutettavaan kyselyyn

1.4.2024 Hyvinvointialue

Osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Lopella tehtävää ehkäisevää päihdetyötä. Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Kanta-Hämeessä.

Kyselyllä kartoitetaan loppilaisten päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Kanta-Hämeessä.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja luottamuksellisesti 1.-30.4.2024 välisenä aikana. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Yksittäisen vastaajan vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Tiedon käsittelystä vastaa Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Häme.  Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Vastaa kyselyyn tästä >> 

Jos sinulla ei ole mahdollista vastata kyselyyn verkossa, siihen voi vastata myös paperilomakkeella kirjastossa ja Kuntalassa, missä vastaukset jätetään lukolliseen postilaatikkoon. Huomoithan, että paperikysely on monisivuinen ja jokaiseen kohtaan tulee vastata.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Lisätietoja antaa ehkäisevän päihdetyön yhdyshenkilö

Lue myös