Lopen kunta työnantajana

Tule töihin Lopen kuntaan

Lopen kunnassa työskentelee noin 350 eri alojen ammattilaista. Meillä on mahdollisuus työskennellä kiinnostavissa ja monipuolisissa työtehtävissä sivistyksen- ja teknisen toimialoilla, hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluissa sekä hallinnossa.

Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa harjoittelu- tai työssäoppimisjakson. Jätä avoin hakemus: lopen.kunta@loppi.fi

Olemme koulutusmyönteinen työnantaja. Osaamisen kehittämisellä pyrimme vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Lopen kunnan työntekijöillä on oikeus saada palkallista vapaata työaikana tapahtuvaan omassa nykyisessä työssä menestymistä tukevaan ja tutkintoon tähtäävään omaehtoiseen opiskeluun. Lisäksi on mahdollista hakea avustusta omaehtoisen koulutuksen tukemiseen.

Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin monin eri tavoin. Työntekijöistä koostuva Tyhy-tiimi kehittää ja suunnittelee työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa työntekijöillemme. Tyhy-tiimi suunnittelee ja toteuttaa myös vuosittain pidettäviä yhteisiä henkilöstötilaisuuksia kuten pikkujoulut.

Lopen kunnan työsuhde-etuihin kuuluu muun muassa Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaseteli, polkupyöräetu, käyttöoikeus Syrjän mökkiin saunatiloineen sekä kunnan kuntosali puoleen hintaan. Työnantaja tarjoaa työntekijöille myös taukokahvit. Meillä muistetaan työntekijää pitkäaikaisesta palveluksesta ja merkkipäivien johdosta.

Työterveyspalvelujen tuottajana toimii Mehiläinen Oy.

Lopen kunnassa suhtaudutaan etätyöhön joustavasti ja se määritellään työtehtävän mukaan.

Kunta-alalla työskennellessäsi sinulla on hyvät virka- ja työehtosopimuksen mukaiset vuosilomat.

Tervetuloa Lopelle töihin!