Asuminen ja ympäristö

Puoli tuntia pääkaupunkiseudulta, keskellä Etelä-Suomea sijaitseva Loppi on turvallinen paikka elää ja asua. Loppi sijaitsee lähellä luontoa ja silti koko seutukunnan kaikki palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Ota siis yhteyttä ja tule elämään vähän parempaa arkea keskelle kasvu-Suomea!

Lopen rakennusvalvonnalla sekä ympäristönsuojelulla on käytössä neuvontapyyntölomake, jota pyydämme käyttämään henkilökohtaisen sähköpostin sijaan. Asiakkaan Lupapisteen käyttö nopeuttaa viranhaltijalla neuvontapyynnön mutta myös hakemuksen käsittelyä ja tarvittaessa voidaan pyytää lausuntoja esim. paloturvallisuuteen liittyen pelastuslaitokselta suoraan.

Henkilökohtaisen sähköpostin käyttö on tänä päivänä hidasta ja aikaa vievää, kun siihen ei saada ominaisuuksia jotka sähköisillä alustoilla jo on käytössä. Saapuvat postit, liittyen rakentamisen tai ympäristönsuojelun neuvontaan saati luvan hakemiseen liittyvät neuvontapyynnöt, hukkuvat suureen postivirtaan ja valitettavasti osa posteista jää täysin huomiotta. Lupapisteessä kysymys tai hakemus on aina esillä, ja niitä on sieltä helppo selata saapumisjärjestyksessä.
Puhelinpäivystyksessä kyetään vastaamaan vain pieneen osaan kysymyksiä rajallisen ajan vuoksi. Lupapiste on auki 24/7/365 ja täsmä kysymyksillä saa täsmä vastauksia.

Ruuhkautuneen sähköpostivirran vuoksi, pyydämme ystävällisesti siirtymään sähköiseen asiointiin, kysymyksiin vastataan saapumisjärjestyksessä. Lupapisteestä saapuu antamaanne sähköpostiosoitteeseen linkkejä, joiden avulla pääsette kirjautumalla sivulle, näkemään viranhalijan puolelta saapuneita vastauksia tai kysymyksiä hakuprosessiin liittyen.

Lomake löytyy osoitteesta www.lupapiste.fi Loppi.
Palveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, tai olemassa olevilla Lupapiste-tunnuksilla, tunnuksia ei tule antaa kenellekään, ne ovat henkilökohtaiset.