LIIKUNTA AJANKOHTAISTA VK 10

HELMIKUUN HIIHDOT -KAMPANJA PÄÄTTY1 29.2.

Torstaina 29.2. oli viimeinen päivä kerätä hiihtokilometrejä kampanjaan. Palauta suorituskortti 5.3. mennessä Lopen apteekkiin tai liikuntatoimelle ja olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Palkinnot ja diplomit kaikille osallistuneille jaetaan 26.3. palkitsemistilaisuudessa. Tilaisuus on kunnantalon Valtuustosalissa klo 18. Myöhässä palautetut suorituskortit eivät ole mukana arvonnassa eikä diplomien jaossa.

AVUSTUSINFO YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE 6.3. KLO 18 KUNNANTALON VALTUUSTOSALISSA

Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset ovat haettavissa 10.3.2024 asti. Avustusta voi hakea esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, kulttuurin ja liikuntamahdollisuuksien toteuttamiseen sekä lasten ja nuorten toiminnan edistämiseen.

Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut järjestää avustuksia hakeville yhdistyksille järjestöillan 6.3.2024 klo 18 kunnantalon valtuustosalissa. Illan aiheena on avustusten hakeminen ja muutokset avustussäännössä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Linkki hakulomakkeeseen

Hakemuksen tulee sisältää perusteltu hanke- tai toimintasuunnitelma sekä talousarvio toiminnan kokonaisrahoituksesta. Hakijan kotipaikan on oltava Lopella ja/tai toiminnan tulee sijoittua Lopelle. Avustusta voidaan myöntää vain rekisteröityneelle yhdistykselle tai yhteisölle, joka on toiminut vähintään yhden vuoden ennen avustuksen hakemista.

AJANKOHTAISET LATU- JA JÄÄTIEDOT TÄSTÄ

Talven aikana ajankohtaiset latu- ja jäätiedot päivitetään kunnan nettisivuille Ulkoliikuntapaikat -välilehden alle Ulkojäät ja ladut kohtaan.

UUDET SOMETILIT AVATTU!

Lopen kunnan liikuntatoimintojen infoamista varten on avattu uudet sosiaalisen median tilit. Löydät ne Facebookista ja Instagramista nimellä Lopen kunnan liikunta.

Instagram: Lopen kunnan liikunta

Facebook:  Lopen kunnan liikunta

Ota tilit seurantaan ja vinkkaa myös kavereille!

Lainattavia kausikortteja kirjastossa

Korttien laina-aika on 7vrk, niitä ei voi varata eikä uusia. Kortit lainataan kirjastokortilla palvelutiskiltä. Asiakas voi lainata kortteja yhteen tapahtumaan kerrallaan. Tällä hetkellä lainattavia kausikortteja ovat Hyvinkään Tahkon miesten Super pesispelit, Riihimäen Cocksin miesten käsipallopeleihin, Riihimäen raveihin, Riihimäen nuorisoteatteriin ja Lopen kunnan kulttuuritoimen tapahtumiin, HPK:n peleihin.

Liikuntavälineitä lainattavissa kirjastosta

Liikuntavälineitä on mahdollista saada lainaan kirjastosta (Kauppatie 3). Laina-aika on 2 viikkoa. Kirjastosta on mahdollista saada lainaan esim. padel-mailoja, tasapainolautoja, kävelysauvoja, käsipainoja jne. Myös toiveita lainattavista välineistä voi esittää joko kirjastoon tai liikuntatoimistoon Hannalle 040 330 6033 tai hanna.vilhunen@loppi.fi