LIIKUNTA AJANKOHTAISTA VK 9

JÄRKI -STIPENDI JUNIORITYÖTÄ TEKEVILLE URHEILUSEUROILLE HAETTAVANA, VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ 29.2.

Lopen kunta on tehnyt sopimuksen Järki-Saneeraus Oy:n kanssa Lastikka-hallin nimisponsoroinnista vuosille 2023-2028. 3000 euron suuruinen sponsorointiraha suunnataan vuosittain loppilaisille juniorityötä tekeville urheiluseuroille erikseen anottavan Järki-stipendin muodossa.

Vuoden 2024 Järki-stipendi on haettavana 29.2.2024 asti. Haku tehdään sähköisellä lomakkeella.

Linkki lomakkeeseen

Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta päättää stipendien saajista kokouksessaan 20.3.2024. Stipendit jaetaan keväällä järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa.

LIIKUNTASÄPINÄT ELMOLASSA 2.3. KLO 10-12

Perheille ja lapsille suunnatut Liikuntasäpinät Elmolassa lauantaina 2.3. klo 10-12. Mahdollisuus hyödyntää erilaisia liikuntavälineitä ja pitkästä aikaa kiipeilyä.

AVUSTUSINFO YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE 6.3. KLO 18 KUNNANTALON VALTUUSTOSALISSA

Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset ovat haettavissa 10.3.2024 asti. Avustusta voi hakea esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, kulttuurin ja liikuntamahdollisuuksien toteuttamiseen sekä lasten ja nuorten toiminnan edistämiseen.

Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut järjestää avustuksia hakeville yhdistyksille järjestöillan 6.3.2024 klo 18 kunnantalon valtuustosalissa. Illan aiheena on avustusten hakeminen ja muutokset avustussäännössä. Ei ennakkoilmoittautumista.

AJANKOHTAISET LATU- JA JÄÄTIEDOT TÄSTÄ

Talven aikana ajankohtaiset latu- ja jäätiedot päivitetään kunnan nettisivuille Ulkoliikuntapaikat -välilehden alle Ulkojäät ja ladut kohtaan.

UUDET SOMETILIT AVATTU!

Lopen kunnan liikuntatoimintojen infoamista varten on avattu uudet sosiaalisen median tilit. Löydät ne Facebookista ja Instagramista nimellä Lopen kunnan liikunta.

Instagram: Lopen kunnan liikunta

Facebook:  Lopen kunnan liikunta

Ota tilit seurantaan ja vinkkaa myös kavereille!

Lainattavia kausikortteja kirjastossa

Korttien laina-aika on 7vrk, niitä ei voi varata eikä uusia. Kortit lainataan kirjastokortilla palvelutiskiltä. Asiakas voi lainata kortteja yhteen tapahtumaan kerrallaan. Tällä hetkellä lainattavia kausikortteja ovat Hyvinkään Tahkon miesten Super pesispelit, Riihimäen Cocksin miesten käsipallopeleihin, Riihimäen raveihin, Riihimäen nuorisoteatteriin ja Lopen kunnan kulttuuritoimen tapahtumiin, HPK:n peleihin.

Liikuntavälineitä lainattavissa kirjastosta

Liikuntavälineitä on mahdollista saada lainaan kirjastosta (Kauppatie 3). Laina-aika on 2 viikkoa. Kirjastosta on mahdollista saada lainaan esim. padel-mailoja, tasapainolautoja, kävelysauvoja, käsipainoja jne. Myös toiveita lainattavista välineistä voi esittää joko kirjastoon tai liikuntatoimistoon Hannalle 040 330 6033 tai hanna.vilhunen@loppi.fi