Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuuston tehtävänä on toimia nuorten äänitorvena kunnan organisaatiossa ottamalla kantaa nuoria koskeviin asioihin ja tekemällä aloitteita sekä ideoida loppilaisille nuorille toimintaa. Nuorisovaltuusto on jäsenilleen vastuuta ja projektien suunnittelua ja toteutuksia opettava kokemus. Sen tarkoituksena on myös antaa nuorille mahdollisuus tutustua kunnallispolitiikkaan ilman poliittisia tunnuksia.

Nuorisovaltuutetut 2022-2023

  • Olen Feetu Hatakka, 17-vuotias opiskelija talotekniikanperustutkinnosta Riihimäen Hyrialta. Olen toista kautta Lopen nuorisovaltuustossa. Harrastuksiini kuuluu autourheilu ja frisbeegolf. Jos tulee jotain kysyttävää niin kannattaa laittaa viestiä Instagramissa tai jos kadulla näkee voi tulla jutulle.

  • Mä oon Ella, oon 16 vuotias ja käyn koulua Riihimäen lukiossa. Asun Kormussa ja oon ensimmäistä vuotta nuvassa mukana. Harrastan käsipalloa ja urheilu on tosi tärkeetä mulle. Myös asioihin vaikuttaminen on tärkeetä mulle ja siks oon mukana nuvassa.

  • Mä oon Tuukka Marjanen ja käyn Lopen lukiota toisella vuosikurssilla. Oon nuvassa mukana nyt ensimmäistä kautta. Mulle voi tulla jutteleen, jos näät mua jossain.

  • Oon Ada Mikkola ja oon Nuvan sihteeri. Asun Läyliäisissä, ja vapaa ajalla hengailen kavereitten kanssa ja käyn salilla. Oon ekaa kautta nyt nuvassa mukana ja en malta odottaa, että pääsen mukaan vaikuttamaan Lopella asuvien nuorien asioihin!

  • Mä olen Viivi Riikonen ja toimin Lopen nuorisovaltuuston puheenjohtajana. Oon siis 18-vuotias ja käyn viimeistä vuotta Lopen lukiossa. Lopen nuvassa oon nyt mukana kolmatta kautta. Lisäksi edustan meidän nuvaa Kanta-Hämeen maakunnallisessa nuorisovaltuustossa. Harrastuksiin kuuluu tanssi ja lukion jälkeen tarkoituksena olisi lähteä yliopistoon. Mulle saa aina tulla juttelemaan jos jossain näkee tai ottaa yhteyttä vaikka Instagramissa!

  • Mä oon Silja ja toimin Lopen nuorisovaltuuston varapuheenjohtajana. Oon siis 18-vuotias loppilainen nuori joka pelailee sählyä ja on aktiivisesti mukana monessa toiminnassa! Opiskelen viimeistä vuotta myöskin Lopen lukiossa. Muhun saa olla yhteydessä millon vaan. Tulevaisuudessa tarkoitus olisi jatkaa yhteiskunnallisten asioiden parissa.