Sisäliikuntapaikat

 • Opintie 2-4
  12700 Loppi

  Elmolan liikuntasali on kooltaan 758m2. Elmolassa samanaikaisesti saa olla enintään 664 henkilöä + yläkatsomo 150 henkilöä. Elmolan liikuntasalin lattiaan on asennettu Taraflex-matto v. 2015. Elmolan liikuntasalin voi tarvittaessa jakaa kolmeen lohkoon. Elmolan liikuntasalissa on neljä pukuhuonetta, joissa on suihkut ja vessat. Elmolan liikuntasalissa on kolme sulkapallokenttää, kolme lentopallokenttää, koripallo-kenttä ja salibandy-kenttä. Elmolan liikuntasalissa voi pelata myös käsipalloa (ilman pihkaa). Lisäksi salissa on kiipeilyseinä, kiipeilyköydet (10 kpl) ja renkaat (6kpl). Elmolan liikuntasalissa on sähköinen tulostaulu, nettiyhteys sekä äänentoisto.

  Liikuntasali on koulujen liikuntakäytössä arkipäivisin klo 8-16.00. Tiedustelut ja vuorovaraukset liikuntatoimesta: Mira Sydänmaa (mira.sydanmaa@loppi.fi)

 • Kartanontie 8
  12540 Launonen

  Launosten liikuntasalissa voi pelata sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Liikuntasalin lattia on parkettia. Liikuntasalissa on käytössä kaksi pukuhuonetta, joissa on suihkut ja vessat. Liikuntasalin koko on 243m2. Liikuntasalin yläkatsomon suurin sallittu henkilömäärä on 40 ja liikuntasalin 280. Tiedustelut ja vuorovaraukset liikuntatoimesta: Mira Sydänmaa (mira.sydanmaa@loppi.fi)

 • Opintie 2-4
  12700 Loppi

  Viikonloput on varattu tapahtumille ja tilaisuuksille (ei vakiovuoroja). Tiedustelut ja vuorovaraukset liikuntatoimesta Mira Sydänmaa (mira.sydanmaa@loppi.fi)

  Loppisalissa on lakattu puulattia. Lisäksi sieltä löytyy kaksi peiliä ja puolapuut. Loppisalissa on pallopelit kielletty. Loppisalissa on mahdollisuus pitää erilaisia tilaisuuksia. Loppisalin koko on 210m2. Tilassa on äänentoisto, säädettävä valaistus ja nettiyhteys ja dataprojektori. Loppisalissa on kaksi pukuhuonetta.

 • Koulutie 3
  12600 Läyliäinen

  Läyliäisten liikuntasalissa voi pelata sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Liikuntasalin lattia on parkettia. Liikuntasalissa on käytössä kaksi pukuhuonetta, joissa on suihkut ja vessat. Liikuntasalin koko on 236m2. Tiedustelut ja vuorovaraukset liikuntatoimesta: Mira Sydänmaa (mira.sydanmaa@loppi.fi)

  Kuva Heidi Peura. Kuvassa on Lopen opiston opiskelijoita.

 • Elmolan kuntosali

  Opintie 2-4
  12700 Loppi
  Käynti koulukeskuksen takakautta.

  Kuntosalille saa tulla vain täysin terveenä. Lisäksi suositus on, että salilla on max 10 henkilöä kerrallaan, ettei tila ruuhkaudu liikaa.

  HUOM! Kuntosalin parkkipaikka on poiskäytöstä 6.6.-26.6.2022! Tämän ajan kuntosalin parkkipaikkana toimii koulukeskuksen parkkipaikka.

  Kuntosalikortteja myydään kirjaston palvelupiste Rosamundasta (Kauppatie 3) p. (019) 758 6006. Kuntosalikortin voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum liikuntaseteleillä, SmartumPay:lla tai ePassilla. Ostaessasi kuntosalikortin, saat mukaasi ovenavauslukijan, joka on ohjelmoitu niin, että sillä pääsee sisään vapailla vuoroilla. Yli 70-vuotiaat loppilaiset voivat käyttää kuntosalia maksutta, avainkortti haetaan palvelupiste Rosamundasta (Kauppatie 3).Kuntosali sijaitsee liikuntahalli Elmolan yhteydessä. Kulku kuntosalille on Elmolan takaa omasta sisäänkäynnistä.

  Kuntosalin osoite:
  Osoite: Opintie 2-4, 12700  LOPPI
  Käynti koulukeskuksen takakautta.

  Kuntosalin aukioloajat:
  maanantai – torstai klo 6.00-22.00
  perjantai klo 6.00 – 21.00
  lauantai klo 6.00 – 21.00
  sunnuntai klo 6.00 – 21.00