Ohjaamo Riihimäen seutu

Ohjaamo on monialainen matalan kynnyksen palvelu- ja kohtaamispaikka nuorille aikuisille. Ohjaamossa on tarjolla tietoa, neuvontaa, ohjausta ja ajatusten vaihtoa ammattilaisen tuella. Palvelu on ilmainen, anonyymi ja meille voit tulla ilman ajanvarausta. Ohjaamo auttaa muun muassa työllistymiseen, opiskeluun, asumiseen, elämiseen ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Lopen Ohjaamossa sinua auttavat muun muassa TE-asiantuntija, etsivä nuorisotyöntekijä, opinto-ohjaaja, nuoriso-ohjaaja, asumisohjaaja, nuorten terveydenhoitaja ja suuhygienisti. Lisäksi Ohjaamosta saa etäyhteyden aikuissosiaalityöntekijään ja Kelaan.

Ohjaamon palvelut on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille sekä heidän läheisilleen.

Ohjaamo Riihimäen seutu toimii Riihimäellä, Lopella ja Hausjärvellä

tiistaisin 13 – 16
Loppi, Kunnantalon kohtaamispaikka (S-marketin puoleinen pääty)
Yhdystie 5, 12700 Loppi

Ohjaamo palvelee myös sähköisten kanavien kautta

  • Puhelimessa, WhatsApilla ja tekstiviesteillä numerossa 040 663 8094
  • Sähköposti: ohjaamo@riihimaki.fi
  • Facebookista: Ohjaamo Riihimäen Seutu
  • Instagram: @ohjaamoriihimaenseutu
  • Discord: Ohjaamo Riihimäen seutu

Ohjaamon monialainen palvelumalli on valtakunnallinen ja Ohjaamoja onkin jo noin 70 eri puolilla Suomea, Rovaniemeltä Hankoon ja Vaasasta Imatralle (ohjaamot.fi). Ohjaamoissa työskentelee laaja ammattilaisten verkosto ja kaikki ovat valmiita auttamaan asiassa kuin asiassa ja tarvittaessa löytämään myös sellaisissa asioissa, missä ei Ohjaamossa työskentelevillä ole juuri silloin asiantuntijuutta!